Tip 11

Tot ce îți dorești e un apartament suficient de spațios dar confortabil de întreținut, când stilul tău de viață e foarte activ? Opțiunea ta: 2 dormitoare suficient separate – dacă ai copii sau ai nevoie de home office. Cu terasă și un openspace compact, unde te bucuri de fiecare moment.

Tip 10

Un apartament ca un vis împlinit: în care fiecare colțișor e gândit pentru „arta de a trăi relaxat”, fără griji. Ai la dispoziție 2 dormitoare cu ieșire spre balcon sau terasă, un spațiu openspace mare și luminos, plus o terasă care te va încânta, în sezonul cald!

Tip 9

Confort suprem într-un apartament de care te vei îndrăgosti: cu 2 dormitoare — unul dintre ele cu baie și balcon propriu, cu un living + bucătărie + dining de dimensiuni generoase și ieșire la terasa mare, mare. Poți configura al doilea dormitor ca biroul tău personal, acasă.

Tip 8

Opțiunea perfectă pentru cupluri sau cuplurile cu copii — un apartament cu 3 camere unde ai grijă de ce e mai drag pentru tine. Familia și pasiunea ta, la un loc. Poți amenaja al doilea dormitor și ca home office, cu baie proprie și vedere spre balcon.

Tip 7

Un apartament care îi va încânta pe cei care vor un spațiu generos, dar compact, și o separare confortabilă a zonei de living față de dormitor. Aici te bucuri de un openspace mare, cu ieșire pe balcon, unde fiecare moment liber devine un prilej de relaxare.

Tip 6

Echilibru și liniște, într-o zonă a Timișoarei care crește accelerat. Acest apartament are un dormitor spațios și un living + bucătărie openspace, pentru experiențe culinare și relaxare de zi cu zi. În plus, aici te bucuri de lumină naturală din plin.

Tip 5

Pentru tine sau pentru tine și partenera / partenerul tău de viață: o oază de relaxare și coziness, în zona Torontalului. Un apartament cu un openspace generos și un balcon unde să savurați cafeaua de dimineață și discuțiile de seară.